> Početna

Dobrodošli u novomarofski kraj


Javni poziv za prodajne djelatnosti - Doček Nove godine u PODNE

 TZ Grada Novog Marofa kao organizator manifestacije Doček Nove godine u PODNE objavljuje Javni poziv za prodajne djelatnosti na manifestaciji Doček Nove godine u PODNE u Novom Marofu. 

Doček Nove godine u PODNE

 Provjereno najbolji Doček Nove godine u ovom dijelu Hrvatske. I to već u PODNE. Četvrto izdanje ovog veselog dočeka ponovno organizira TZ Grada Novog Marofa - 31.12.2018. od 10.00 sati kod KC Ivan Rabuzin.

Mali Advent u Marofu - Javni poziv za izlagače 08.12.2018.

TZ Grada Novog Marofa objavljuje javni poziv za izlagače na Malom Adventu u Marofu za datum 08.12.2018. kod KC Ivan Rabuzin. (vanjski prostor). Izlaganje započinje od 17.00 sati.


Penjalište Pokojec - Dan otvorenih vrata

Penjalište Pokojec kod Podruta ima 50-tak uređenih smjerova i jedno je od većih penjališta u ovom dijelu Hrvatske, a redovito ga uz domaće posjećuju penjači i iz inozemstva. 

Dani vrganja u Paki

Turistička zajednica Grada Novog Marofa u suradnji s Udrugom privatnih šumovlasnika Graber - i ove godine , sad već po 5. puta organiziraju Dane vrganja u Paki.


Županija u malom - Novi Marof na Špancirfestu

 U sklopu TOP manifestacije " Špancirfest", u atriju Županijske palače, predstavit će se program "Županija u malom"  na kojoj će se predstaviti gradovi i općine naše Županije i pritom pokazati svoje posebnosti. Lijepa je to i hvalevrijedna inicijativa Varaždinske županije, a  Novi Marof predstavit će se u četvrtak, 23.08.2018. od 09 - 20. sati. 
   
Banner1
Turistička zajednica Varaždinske županije
Grad Novi Marof
Odrzivi turizam