> Početna

Dobrodošli u novomarofski kraj

Javni poziv za prijavu programa - Antunovo v Marofu

Turistička zajednica Grada Novog Marofa i Grad Novi Marof pozivaju Vas da se i ove godine uključite u Program obilježavanja 13. lipnja – Blagdana Sv. Antuna Padovanskog i Dana Grada Novog Marofa i tako prezentirate svoj rad. Centralni dio događanja, ove je godine predviđen za vikend 09 -11. lipnja 2017.

Prijedloge Vaših programa, koje ste predvidjeli u svojim godišnjim planovima, molimo da u pisanom obliku dostavite do 15. svibnja 2017. godine Turističkoj zajednici Grada Novog Marofa, Antuna Mihanovića 3, ili na tz.novimarof@gmail.com kako bismo pravovremeno, u slučaju eventualnih potreba, uskladili planirane programe i aktivnost te ih objedinili i objavili u tiskanom programu svih događanja vezanih uz obilježavanje i proslavu Blagdana Sv. Antuna Padovanskog i Dana Grada Novog Marofa.

Molimo Vas da u prijedlogu navedete naziv programa, naznaku organizatora ili eventualnog pokrovitelja, naznaku sudionika u programu, planirano vrijeme i mjesto održavanja te druge podatke za koje vjerujete da su značajni za uvrštavanje u generalni program obilježavanja i proslave Dana Grada Novog Marofa-Antunovo v Marofu. Također Vas molimo da predloženi program terminski pokušate uvrstite unutar mjeseca lipnja.

Za dodatne informacije možete se obratiti u Turističku zajednicu Grada Novog Marofa na broj telefona: 042 205 212/ 099 263 06 37

PRIJAVNICA (PDF)
PRIJAVNICA (DOC)
Banner1
Turistička zajednica Varaždinske županije
Grad Novi Marof
Odrzivi turizam