> Početna > Novosti

Novosti


Penjalište Pokojec - Dan otvorenih vrata

Penjalište Pokojec kod Podruta ima 50-tak uređenih smjerova i jedno je od većih penjališta u ovom dijelu Hrvatske, a redovito ga uz domaće posjećuju penjači i iz inozemstva. 

Dani vrganja u Paki

Turistička zajednica Grada Novog Marofa u suradnji s Udrugom privatnih šumovlasnika Graber - i ove godine , sad već po 5. puta organiziraju Dane vrganja u Paki.


Županija u malom - Novi Marof na Špancirfestu

 U sklopu TOP manifestacije " Špancirfest", u atriju Županijske palače, predstavit će se program "Županija u malom"  na kojoj će se predstaviti gradovi i općine naše Županije i pritom pokazati svoje posebnosti. Lijepa je to i hvalevrijedna inicijativa Varaždinske županije, a  Novi Marof predstavit će se u četvrtak, 23.08.2018. od 09 - 20. sati. 
   

Antunovo v Marofu 2018 - program

Ovogodišnji program manifestacije Antunovo v Marofu nudi za svakog ponešto. Mnoštvo kulturno - zabavnih sadržaja pretvorit će centar grada u veliku pozornicu na kojoj će okupljeni moći vidjeti ono najbolje što Novi Marof ima.

Poziv OPG-ovima i udrugama za izlaganje na manifestaciji "Antunovo v Marofu"

 Turistička zajednica Grada Novog Marofa poziva OPG-ove i udruge koje se bave prodajom da prijave svoje sudjelovanje na manifestaciji Antunovo v Marofu 2018. Sajam će se održati od 08.-10.06. na prostoru šireg centra grada. Zagorska ulica, Trg hrvatske državnosti i KC Ivan Rabuzin. 

Javni poziv za zakup javnih površina - Zabavne igre

 Turistička zajednica Grada Novog marofa objavljuje Javni poziv za zakup lokacija na manifestaciji "Antunovo v Marofu 2018" , a za djelatanost zabavnih igara.
Banner1
Turistička zajednica Varaždinske županije
Grad Novi Marof
Odrzivi turizam