> Početna

Dobrodošli u novomarofski kraj


Kamo za 1.maj? U prirodu oko Novog Marofa

 Već je uobičajeno da se 1. maj - Međunarodni praznik rada slavi u prirodi. Tako je i ovo prilika da se već za vikend odlučite za lokacije u našem okruženju.

Javni poziv za prijavu programa - Antunovo v Marofu

Turistička zajednica Grada Novog Marofa i Grad Novi Marof pozivaju Vas da se i ove godine uključite u Program obilježavanja 13. lipnja – Blagdana Sv. Antuna Padovanskog i Dana Grada Novog Marofa i tako prezentirate svoj rad. Centralni dio događanja, ove je godine predviđen za vikend 09 -11. lipnja 2017.

Posjet kući Ivana Rabuzina

 Posjet kući Ivana Rabuzina u Ključu  ponovno je pobudio interes štovatelja djela Ivana Rabuzina. Ovu iznimno rijetku priliku iskoristili su  i novomarofčani ali i posjetitelji iz Zagreba, Varaždina i drugih okolnih mjesta. Pedesetak ljudi, koliko je i optimalno za jedan ovakav  posjet, okupili su se u 17:00 sati u Ključu. Okupljene su pozdravili Damir Rabuzin, sin proslavljenog slikara i Renata Horvatić ispred Turističke zajednice  Grada Novog Marofa.

Rabuzinovi dani

 Pučko otvoreno učilište Novi Marof u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Novog Marofa, Gradskom knjižnicom i čitaonicom Novi Marof te INN barom i ove godine organizira „Rabuzinove dane“ u mjesecu rođenja Ivana Rabuzina. Ovogodišnja kulturna manifestacija započela je u subotu izložbom akvarela odabranih radova Ivana Rabuzina, u Kulturnom centru koji nosi ime ovog poznatog hrvatskog umjetnika.

Rabuzinovi dani

Pučko otvoreno učilište Novi Marof u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Novog Marofa, Gradskom knjižnicom i čitaonicom Novi Marof te INN barom i ove godine organizira Rabuzinove dane u Kulturnom centru "Ivan Rabuzin" Novi Marof u mjesecu rođenja Ivana Rabuzina tj. u ožujku.

Dječji Fašnik v Marofu

TZ Grada Novog Marofa i ove će godine u suradnji s POU Novi Marof organizirati Dječji Fašnik v Marofu koji će se održati 18.02.2017. s početkom u 10.30 sati. U povorci će sudjelovati djeca iz svih vrtića i društava s područja Grada Novog Marofa a njima će se pridružiti i gosti iz Ljubeščice i Varaždinskih Toplica. Glavni dio programa održat će se na vanjskoj pozornici KC Ivan Rabuzin gdje će se uz nastup DJ-a djeca predstaviti okupljenima i počastiti se krafnama.
Banner1
Turistička zajednica Varaždinske županije
Grad Novi Marof
Banner4